Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Τροκαντερό όπως Μαρίνα Φλοίσβου...

Εδώ και κάποια χρόνια το νέο trend στην πόλη είναι το Τροκαντέρο για εμάς των Νοτίων Προαστίων και κατά κόσμον Μαρίνα Φλοίσβου.

Επί της Λ. Ποσειδώνος, κοντά στην στάση του Τραμ «Τροκαντερό» κοντά στο Π. Φάληρο και μέχρι την παραλία εκτείνεται το νέο hot spot! Εκεί που η θαλασσινή αύρα μπλέκεται με τον κοσμοπολίτικο αέρα της περιοχής βρίσκεται το Τροκαντερό. Καταστήματα, καφέ και εστιατόρια για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα βρίσκονται μέσα σε γραφικά κτίρια.



Στη Μαρίνα Φλοίσβου μπορείς να βρεις πράγματα να κάνεις όλη την ημέρα. Άλλωστε ο πεζόδρομος, τα πολυτελή σκάφη και η θάλασσα που τα καθρεφτίζει συνθέτουν μία ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα όλες τις ώρες.



Το πρωί ξεκινάς την ημέρα σου με ένα καφεδάκι στο Breeze, με θέα τη θάλασσα και την Καστέλα. Το απόγευμα επιβάλλει βόλτα με φίλους και κάτι πιο χαλαρό, ένα frozen yogurt για παράδειγμα στο Chillbox. Όσο βραδιάζει, η βραδινή έξοδος ενδέχεται να ξεκινήσει με μία βόλτα στη Νέα Υόρκη. Όχι δεν αλλάξαμε θέμα, αλλά τα T.G.I. Friday’s είναι εκεί για να σε πάνε μία βόλτα στη μητρόπολη του κόσμου. Η αμερικανική διακόσμηση και τα νεοϋορκέζικα πιάτα προσφέρουν την ιδανική επιλογή για φαγητό. Η βραδιά τελειώνει με ένα ποτήρι κρασί ή ένα δροσιστικό cocktail σε ένα από τα πολλά bar του Τροκαντερό. Στο Due Cavalieri ή στο Cruiser. It’s up to you!

Αν πάλι δεν θέλεις τίποτα από τα παραπάνω, το Τροκαντερό προσφέρεται για μία βόλτα από τη μία στην άλλη πλευρά της Μαρίνας. Ο πεζόδρομος είναι κατάλληλος για ρομαντικούς περιπάτους… Αν είσαι ποδηλάτης ακόμη καλύτερα γιατί ο ειδικά διαμορφωμένος δρόμος εκτείνεται κατά μήκος της Μαρίνας.



Τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιρού είναι σχεδόν απαραίτητο να να επισκεφθείς το θερινό σινεμά «Σινέ Φλοίσβος» (Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου/πλησίον Μαρίνας, τηλ.: 2109821256). Οι ήχοι της ταινίας συνδυάζονται με τον ήχο του κύματος και ένα μαγικό σκηνικό δημιουργείται.

Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς «Τι να κάνω σήμερα» επέλεξε το Τροκαντερό. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσεις πως βρίσκεσαι στην Αθήνα γιατί θα ταξιδεύεις σε ένα ευρωπαϊκό θέρετρο…

See you @Μαρίνα Φλοίσβου 

1 σχόλιο: